Even voorstellen!
Ik ben Madelon Sinnige. Ik werk als coördinator in de geestelijke gezondheidszorg en ben partner in Clean Language Nederland. Het belang van Clean Language in de geestelijke gezondheidszorg blijkt uit het volgende citaat van Jaap van de Stel, lector Geestelijke Gezondheidszorg.

“Het is van groot belang dat mensen met psychische problemen in de gelegenheid worden gesteld, liefst worden gestimuleerd, om hún taal (hun verbeeldingen) van de situatie (hoe deze is ontstaan, waar dat toe heeft geleid, hoe het anders kan) te ontwikkelen. Daarom doet een hulpverlener, in het bijzonder als zijn ervaringshorizon maar een beperkte overlap heeft met die van de cliënt, er goed aan om zo veel mogelijk clean language (schone taal) te gebruiken. Dat is zeker nodig in een beginsituatie waarin het erom gaat na te gaan wat er aan de hand is.”        
Van der Stel, J. (2020). Herstel als leerproces (p. 100). Amsterdam, Nederland: SWP.

Mijn achtergrond en ervaring
Bedrijfskunde
: ik ben afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit, heb jaren in het internationale bedrijfsleven gewerkt en houd ervan om in samenwerking doelen te realiseren.

Clean Language: ik ben gecertificeerd Clean Language facilitator. Voor de kenner: ik heb opleidingen symbolisch modelleren, systemisch modelleren en Clean Space gevolgd.

Haptonomie: ik ben opgeleid bij Synergos en ITH en afgestudeerd als Haptonomisch Counselor. Haptonomie leert luisteren naar de non-verbale signalen van lichaam en gevoel, waardoor denken, voelen en doen in balans komen. 

Leefstijl: goed slapen, gezond eten, zingeving en geregeld bewegen geven een basis om je goed te voelen, zowel mentaal als fysiek. Mijn opleiding orthomoleculaire voedingsleer en therapie heb ik gevolgd en afgerond bij Stichting Orthomoleculaire Educatie.

Contact:   
E: sinnige@praktijksinnige.nl
T: 06 2445 2778